Retro - ouwe nest uit het archief!
- Geej se lèllike voel hod!
- I personally donated $2,500 to the Red Cross yesterday Normally I don´ t like to tell how much I donated and to whom, but I felt sometimes it´ s good to share info in the hopes that others will feel inspired to donate whatever they can ~ Moby
- Why don't you go fuck youssef
- als moeder piept is vader thuis
- Lots of great presets for different genres and sound design. Check them out before you but.
- België vraagt zijn overlevering zodat hij ins ons land zijn staf kan uitzitten.
- Opdoffer voor STVV vlak na de rust: Refaelov trapt Anderlecht vanop de stip op voorsprong. Upduller for STVV flat after the rest: Refaelov stairs Anderlecht fromup the dot on frontjump
- Met welke software maakt men software waar men software mee maakt?
- als het regent in maart is het weer weer wat opgeklaard
- Wij, oningewijden, moeten geen domme vragen stellen
- Gaef mich nog maar ein pilske
- Wat ben je aan het doen, Roel? Foto/video Vrienden taggen Gevoel/activiteit Nieuwsoverzicht album
- Het was nog even wachten op Bernd Stonck, die waarschijnlijk nog even naar het toilet moest
- er = geen reden tot panique
- gaan nog een weekske ziekenverlof pakken denk ik,been en rug doet te veel pijn,en ben veel te zat,LOL
- Verknoei je tijd op een nuttige manier!
Bammeke Pindakaas
Bammeke pindakaas
Benodigdheden:
- 1 snee brood,
- 1 pot pindakaas,
- 1 mes,
- 1 bord.
Hoe gaan we te werk ?
Leg de snee brood op het bord. Draai de pot pindakaas open. Dit doe je, door de pot met 1 hand vast te houden en het deksel met de andere hand.
Draai nu het deksel tegen de wijzers van de klok in. Heb je thuis geen klok met wijzers, laat dan een volle wasbak leeglopen
en kijk in welke richting het water wegloopt. Dat is dus 'met de wijzers van de klok mee...' (Tenzij je op het Zuidelijk
halfrond woont, maar dan vragen wij ons af wat je op een Nederlandstalige website komt zoeken)
Heb je de pot opengekregen, steek dan het mes in de massa, en dit zo'n 2 cm. diep. Door je mes ietwat te draaien en er een
hefboom-beweging mee te maken, 'schep' je als het ware een hoeveelheid pindakaas uit de pot.
Zet de pot terug neer en smeer de pindakaas uit over de linker- of rechterhelft van de snee brood. je mag zelf kiezen welke helft.
Heb je alle pindakaas van je mes afgeveegd aan de snee brood, kijk dan of er nog open ruimtes zijn op de besmeerde helft van de snee.
Is dit het geval, herhaal dan de stap met de hefboom-beweging-in-de-pot.
Is dit niet het geval, kan je 2 dingen doen:
1) Ofwel vouw je de snee dubbel met een verticale, zich in het midden bevindende plooi,
2) Ofwel snij je de snee brood in twee gelijke delen, over een verticale, zich in het midden bevindende snijlijn en leg je de twee stukken broodsnee op elkaar, zodat de korstjes ongeveer gelijk liggen. En voilà ! De boterham is klaar !
Zó gemakkelijk is het !
Smakelijk !!
Er is ook een lekkere variant op dit recept, namelijk 'Boterham met confituur', het basisprincipe is identiek, alleen moet je het ingrediënt pindakaas vervangen door confituur.
Wat is dit?
Deze pagina verzamelt zeer oude doorstuurmails en domme lijstjes die ons in de prehistorie gemaild werden. We hadden ze destijds verzameld als "funmails" en je kon ze vanaf de site naar anderen doorsturen.En waarom bewaren we ouwe nest? Daarom. Omdat we daar goesting in hebben.
Rechts