Retro - ouwe nest uit het archief!
- Geej se lèllike voel hod!
- I go to a very visual place when I'm singing. It's very cinematic and I get this feeling of space. I love when music does that. ~ Dave Gahan
- Doe mee met de melkwedstrijd! Vraag inlichtingen aan je schowel!
- Soms kom je iemand tegen waarvan je direct weet: ik wil mijn leven delen zonder die persoon
- Jaskankas Edgardaskasjas Kasjankaskauskasjas, de voetballer met de ingewikkeldste en meest foutief geschreven naam OOIT in de Belziesche competitie, kan giechelen als een meisje en tegelijk hoesten als een verstokte rocker
- De kous en de jas van edgardas jaskankouskas
- Eindelijk een seizoen met een constant spelpeil bij Standard, namelijk elke week ongelooflijk troosteloos, beschamend slecht
- Voor de nieuwsgierigen en voor u mijn foto's, zijn hier een aantal foto's en video's, en op die manier iedereen zal ze hebben gezien en ze zullen me maken meer stront
- 't Is aan't loskomen!
- OPOSTI-OPOSTI !!!
- I can’t remember how many times I’ve heard this: "Star of Pulp Fiction, Samuel L. Jackson!". Yeah, 27 years ago!
- Dagje groot bijgaande met de vrouwen
- Is de Herkenaar herkenbaar?
- Why are smart people always ugly and the are the handsome ones retarded?
- Koning Balzac spuwde zijn gal uit en het klonk niet bepaald vriendelijk
- Verknoei je tijd op een nuttige manier!
Bammeke Pindakaas
Bammeke pindakaas
Benodigdheden:
- 1 snee brood,
- 1 pot pindakaas,
- 1 mes,
- 1 bord.
Hoe gaan we te werk ?
Leg de snee brood op het bord. Draai de pot pindakaas open. Dit doe je, door de pot met 1 hand vast te houden en het deksel met de andere hand.
Draai nu het deksel tegen de wijzers van de klok in. Heb je thuis geen klok met wijzers, laat dan een volle wasbak leeglopen
en kijk in welke richting het water wegloopt. Dat is dus 'met de wijzers van de klok mee...' (Tenzij je op het Zuidelijk
halfrond woont, maar dan vragen wij ons af wat je op een Nederlandstalige website komt zoeken)
Heb je de pot opengekregen, steek dan het mes in de massa, en dit zo'n 2 cm. diep. Door je mes ietwat te draaien en er een
hefboom-beweging mee te maken, 'schep' je als het ware een hoeveelheid pindakaas uit de pot.
Zet de pot terug neer en smeer de pindakaas uit over de linker- of rechterhelft van de snee brood. je mag zelf kiezen welke helft.
Heb je alle pindakaas van je mes afgeveegd aan de snee brood, kijk dan of er nog open ruimtes zijn op de besmeerde helft van de snee.
Is dit het geval, herhaal dan de stap met de hefboom-beweging-in-de-pot.
Is dit niet het geval, kan je 2 dingen doen:
1) Ofwel vouw je de snee dubbel met een verticale, zich in het midden bevindende plooi,
2) Ofwel snij je de snee brood in twee gelijke delen, over een verticale, zich in het midden bevindende snijlijn en leg je de twee stukken broodsnee op elkaar, zodat de korstjes ongeveer gelijk liggen. En voilà ! De boterham is klaar !
Zó gemakkelijk is het !
Smakelijk !!
Er is ook een lekkere variant op dit recept, namelijk 'Boterham met confituur', het basisprincipe is identiek, alleen moet je het ingrediënt pindakaas vervangen door confituur.
Wat is dit?
Deze pagina verzamelt zeer oude doorstuurmails en domme lijstjes die ons in de prehistorie gemaild werden. We hadden ze destijds verzameld als "funmails" en je kon ze vanaf de site naar anderen doorsturen.En waarom bewaren we ouwe nest? Daarom. Omdat we daar goesting in hebben.
Rechts
