Blog
- Geej se lèllike voel hod!
- I've always felt that blues, rock 'n' roll and country are just about a beat apart. ~ Waylon Jennings
- Dié tatouage is goed mislukt zeg!
- Seg Bart, ik bén gaan kijken voor iets anders he... en ik heb iets gevonden! En 't is iets veel beter dan uw schijtbedrijf. Groetjes, Roel
- DAT BELOOFD MET VUURWERK NIEUWJAAR..DAT IS DE UITGANG NAAR ATHOMIUM,HEYSEL...ALELOUJA
- "Wanneer gaan de Limburgers nu zelf eens de Limburgermoppen snappen?" - "En wanneer gaan de niet-Limburgers nu eens doorhebben dat die moppen al 1000 jaar afgezaagd zijn?"
- Als je de waarheid niet kan vertellen of verdragen, discussieer dan niet met mij.
- Tierney will be off with Brenda in the summer
- amononinium fonium
- 11. Alleszins Mensen die allesinds of allessins schrijven mogen ook spontaan verdampen vind ik.
- en ik ben weer de gebeten hand!
- Down and out with my dumb Friends... ready to misbehave!
- ik word grààg ´debiel´ genoemd!
- He Kweeted on my drawing!
- 15 Tage habe ich mit eigenen Augen gesehen, dass ich immer noch Jeans von vor 10 Jahren tragen kann
- Verknoei je tijd op een nuttige manier!
Gevulde Kalkoen
Silla, 2004-04-29
Ingrediënten:
Voor de vulling:
100 gram champignons
1 ui
2 sneetjes witbrood
1 teentje knoflook, 25 gram boter
250 gram half-om-halfgehakt,
zout,peper
nootmuskaat 10 takjes selderij
10 takjes peterselie
1 ei
4 eetlepels slagroom
Maak de champignons schoon en hak ze grof. Pel en snipper de ui.Verkruimel het brood. Verhit in een pan de helft van de boter en fruit de ui ongeveer 3 minuten. Pers de knoflook erboven uit. Voeg de champignons toe en bak die ongeveer 3 minuten mee. Verhit in een koekenpan de rest van de boter en bak het gehakt hierin rul. Roer de champignons en het brood erdoor en voeg zout, peper en een snufje nootmuskaat toe. Doe het gehakt in een kom en laat het afkoelen. Knip de blaadjes van de selderij en de peterselie fijn. Klop in een kommetje het ei met de slagroom los en meng de kruiden en het ei door het gehaktmengsel.
Vul de kalkoen hiermee....
Ingrediënten:
Voor de vulling:
100 gram champignons
1 ui
2 sneetjes witbrood
1 teentje knoflook, 25 gram boter
250 gram half-om-halfgehakt,
zout,peper
nootmuskaat 10 takjes selderij
10 takjes peterselie
1 ei
4 eetlepels slagroom
Maak de champignons schoon en hak ze grof. Pel en snipper de ui.Verkruimel het brood. Verhit in een pan de helft van de boter en fruit de ui ongeveer 3 minuten. Pers de knoflook erboven uit. Voeg de champignons toe en bak die ongeveer 3 minuten mee. Verhit in een koekenpan de rest van de boter en bak het gehakt hierin rul. Roer de champignons en het brood erdoor en voeg zout, peper en een snufje nootmuskaat toe. Doe het gehakt in een kom en laat het afkoelen. Knip de blaadjes van de selderij en de peterselie fijn. Klop in een kommetje het ei met de slagroom los en meng de kruiden en het ei door het gehaktmengsel.
Vul de kalkoen hiermee....
~ Bekeken: 183 × | TOP | THUIS | TERUG
Doe mee!

Eluterius groeit door inbreng van gebruikers. Wil jij ook weetjes delen en dingen toe kunnen voegen? Word lid!
Weekpoll
En ook...

Top-30
De tussenstand in onze Eigenzinnige 30 van
week 49/2025. Muziek van 1950 tot nu!1
3
4
5
6
7
9
11
KAREL FIALKA - Hey Matthew 27
12
SCHMUTZ - Love Games 1
13
14
DESIRELESS - Voyage Voyage 25
17
MICHAEL PENN - No Myth 22
19
LEO SAYER - Orchard Road 14
20
22
23
FISHBONE - Hey Ma & Pa 20
24
STRUGGLER - Night Fever 11
25
26
KAMAGURKA - Marjolijntje 26
27
28
BLONDIE - Heart Of Glass 31
29


Rechts


