Retro - ouwe nest uit het archief!
- Geej se lèllike voel hod!
- We are bigger than Jesus ~ John Lennon
- Dag edith! *mmwhah* Goeienavond! Jij hebt een saxofoon rond je nek hangen... Waarom?
- profession cepheus clue blomquist audition downhill cunard shone texture transformation crocodilian trace bennington shameful greenhouse (Elut. 2010)
- De goudvis had het te warm, Ik heb hem in de frigo gezet !
- daar kraait geen hond naar
- Elis, de schepper´s vieze oom bedacht raadzaam hoe hij haar tweede garage kon inpalmen voor onwettelijke doeleinden
- vuile matrozenbeffer
- kalender: beschrijving van een persoon die meer, of op een sneller tempo haar verliest dan een ander kalend persoon.
- Wat hebt u tegen ambtenaren? Die mensen doen toch niks.
- I am kacking in my brook!
- de beste stuurlui lopen op de wallen
- ik zou niet graag naast zijn schoenen lopen
- I see her shit in the harbour. I can & shall obey
- Te koop, set van 15 inbussleutels. Van Ikea. Wel allemaal dezelfde maat.
- Verknoei je tijd op een nuttige manier!
Restjesdag
Benodigdheden:
- pannenlikker,
- 1 grote ovenschaal,
- 1 stanley-mes,
- milk-shaker,
- 1 grote kom,
- mixer.
Hoe gaan we te werk ?
Er zijn zo van die dagen dat je jezelf stoort aan al die restjes van eten die overblijven, en aan al die blikjes en potjes en bakjes die al màànden in de koele berging of kelder, hun oude dag (het overschrijden van de versheidsdatum) staan af te wachten. Je stoort je al lang aan de ketchup die in de flacon blijft zitten, broodkorsten die blijven liggen....enz.
Er is echter een oplossing !
Gooi deze overblijfselen allemaal bij elkaar in de kom. Snij de eventuele ketchupflacon(s) open en haal er met de pannenlikker de overblijfselen uit. Dit moet ook in de kom. Neem nu de mixer en meng het tot één geheel.
Giet de brij over in de ovenschaal, veeg met de pannenlikker de restjes uit de kom. Er mag niets verloren gaan !
Strijk de brij gelijk en maak er een motiefje in met een vork of saté-prikker. Zet de schaal in de oven en laat ze een half uur bakken.
De restjes van drank doe je bij elkaar in de milk-shaker, en ook daarvan maak je één (pot nat) geheel.
De brij moet warm geserveerd worden, de drank lekker koel. Dit gerecht heeft, buiten het feit dat het extreem lekker is, nóg voordelen:
- De restjes worden opgeruimd, dus de kelder wordt weer netjes,
- Het kost niks,
- En belangsrijkst van al, je hoeft 's anderendaags ECHT NIET te gaan werken !!
Wat is dit?
Deze pagina verzamelt zeer oude doorstuurmails en domme lijstjes die ons in de prehistorie gemaild werden. We hadden ze destijds verzameld als "funmails" en je kon ze vanaf de site naar anderen doorsturen.En waarom bewaren we ouwe nest? Daarom. Omdat we daar goesting in hebben.
Rechts
