Retro - ouwe nest uit het archief!
- Geej se lèllike voel hod!
- I just do what I do. I like to make music ~ Neil Young
- Mijn mening over het Belgische scheidsrechterkorps is al langer gekend: een bende onvolwassen klungelaars die denken dat ze alles moeten oplossen met kaarten en graag veel gesticuleren.
- Hi!? Topnewsagency is here.I have been working with a team of professionals for 5 years. I am highly Professional in Press release writing. I can Dist
- al is de deurwaarder nog zo snel, een baksteen archterhaalt hem wel
- Euh, ja... gewoon, omdat gij stinkt
- Merci Sinan. Groetjes thuis he, vliegevanger.
- Voor iedereen die interesse heeft in het laten groeien van hun inleg door een geautomatiseerd systeem Bitcoin voor je te laten verhandelen, raad ik je
- nu breek ik mijn klompvoet
- Veuillez vérifier le paiement des frais d'expédition et la livraison du colis.
- In 4 thuiswedstrijden wist Standard er slechts 1 te boeken. doen ze tegen STVV een 2e thuiszege? Ik denk het niet...
- Fins stadje verwelkomt Russische toeristen met Oekraïens volkslied
- Deze webstek is een demotiverende geblokkeerde shithole geworden
- beter 1 kogel in de hand dan 10 in de rug
- Als een speler van de tegenpartij gekwetst is, ga je daar als speler zelf best niet bij staan wijzen, zingend "laat maar liggen hij is dooood, hij is dooood, hij is dooo hooo hooood!"
- Verknoei je tijd op een nuttige manier!
Restjesdag
Benodigdheden:
- pannenlikker,
- 1 grote ovenschaal,
- 1 stanley-mes,
- milk-shaker,
- 1 grote kom,
- mixer.
Hoe gaan we te werk ?
Er zijn zo van die dagen dat je jezelf stoort aan al die restjes van eten die overblijven, en aan al die blikjes en potjes en bakjes die al màànden in de koele berging of kelder, hun oude dag (het overschrijden van de versheidsdatum) staan af te wachten. Je stoort je al lang aan de ketchup die in de flacon blijft zitten, broodkorsten die blijven liggen....enz.
Er is echter een oplossing !
Gooi deze overblijfselen allemaal bij elkaar in de kom. Snij de eventuele ketchupflacon(s) open en haal er met de pannenlikker de overblijfselen uit. Dit moet ook in de kom. Neem nu de mixer en meng het tot één geheel.
Giet de brij over in de ovenschaal, veeg met de pannenlikker de restjes uit de kom. Er mag niets verloren gaan !
Strijk de brij gelijk en maak er een motiefje in met een vork of saté-prikker. Zet de schaal in de oven en laat ze een half uur bakken.
De restjes van drank doe je bij elkaar in de milk-shaker, en ook daarvan maak je één (pot nat) geheel.
De brij moet warm geserveerd worden, de drank lekker koel. Dit gerecht heeft, buiten het feit dat het extreem lekker is, nóg voordelen:
- De restjes worden opgeruimd, dus de kelder wordt weer netjes,
- Het kost niks,
- En belangsrijkst van al, je hoeft 's anderendaags ECHT NIET te gaan werken !!
Wat is dit?
Deze pagina verzamelt zeer oude doorstuurmails en domme lijstjes die ons in de prehistorie gemaild werden. We hadden ze destijds verzameld als "funmails" en je kon ze vanaf de site naar anderen doorsturen.En waarom bewaren we ouwe nest? Daarom. Omdat we daar goesting in hebben.
Rechts