Retro - ouwe nest uit het archief!
- Geej se lèllike voel hod!
- I personally donated $2,500 to the Red Cross yesterday Normally I don´ t like to tell how much I donated and to whom, but I felt sometimes it´ s good to share info in the hopes that others will feel inspired to donate whatever they can ~ Moby
- Votre avenir est comme votre ville: gris, misérable et debile. Fuck schandard.
- ik zou het zelf wel willen weten, geen idee of het misschien iets medisch oid is maar je ruikt namelijk nogal onprettig/sterk
- ohocla69: AlwaysRSCA da is volgens mij zelf gene keeper maar ballenjongen... en zelf daar twijfel ik dan aan die zijn volgens mij balvaster
- de bange fotograaf werd gegijselsd door de webmaffia
- dat is niet tegen dobbermansoren gezegd
- beter een tongzoen van een draak dan gevingerd te worden door kapitein haak
- Zelfs met een gouden zadel blijft een ezel een ezel
- Telefonisch goed geholpel en duidelijke afspreken gemaakt. Aanbevelen? Ja. Advies. Communicantie. Betrouwbaarheid. Kermis en vakmanschap.
- Vroeger hadden de kinderen snotbellen, nu krijgen de snotbellen kinderen.
- Je moet het maar allemaal weten!
- Jos Klos
- Mister Brode, I have reason to believe you're FUCKED!!
- Wil jij nu ook eindelijk eens weten wat er nu precies door het struikgewas ruist? Klik hier!
- Verknoei je tijd op een nuttige manier!
Restjesdag
Benodigdheden:
- pannenlikker,
- 1 grote ovenschaal,
- 1 stanley-mes,
- milk-shaker,
- 1 grote kom,
- mixer.
Hoe gaan we te werk ?
Er zijn zo van die dagen dat je jezelf stoort aan al die restjes van eten die overblijven, en aan al die blikjes en potjes en bakjes die al màànden in de koele berging of kelder, hun oude dag (het overschrijden van de versheidsdatum) staan af te wachten. Je stoort je al lang aan de ketchup die in de flacon blijft zitten, broodkorsten die blijven liggen....enz.
Er is echter een oplossing !
Gooi deze overblijfselen allemaal bij elkaar in de kom. Snij de eventuele ketchupflacon(s) open en haal er met de pannenlikker de overblijfselen uit. Dit moet ook in de kom. Neem nu de mixer en meng het tot één geheel.
Giet de brij over in de ovenschaal, veeg met de pannenlikker de restjes uit de kom. Er mag niets verloren gaan !
Strijk de brij gelijk en maak er een motiefje in met een vork of saté-prikker. Zet de schaal in de oven en laat ze een half uur bakken.
De restjes van drank doe je bij elkaar in de milk-shaker, en ook daarvan maak je één (pot nat) geheel.
De brij moet warm geserveerd worden, de drank lekker koel. Dit gerecht heeft, buiten het feit dat het extreem lekker is, nóg voordelen:
- De restjes worden opgeruimd, dus de kelder wordt weer netjes,
- Het kost niks,
- En belangsrijkst van al, je hoeft 's anderendaags ECHT NIET te gaan werken !!
Wat is dit?
Deze pagina verzamelt zeer oude doorstuurmails en domme lijstjes die ons in de prehistorie gemaild werden. We hadden ze destijds verzameld als "funmails" en je kon ze vanaf de site naar anderen doorsturen.En waarom bewaren we ouwe nest? Daarom. Omdat we daar goesting in hebben.
Rechts